WordPress

WordPress webbyrå

Vi är en dedikerad WordPress-webbyrå vilket betyder att vi uteslutande arbetar med WordPress som publiceringsverktyg åt våra kunder. Kraften i WordPress sitter till stor del i det enorma omfång av användande världen över.

Med sin storlek är WordPress det naturliga valet av CMS för många företag och organisationer då det erbjuder en arkitektur som är användarvänlig, flexibel för utveckling och är ett CMS som ständigt rör sig framåt i funktion, prestanda och säkerhet.

WordPress

Open Source

WordPress är Open Source (öppen källkod) vilket innebär inga licenskostnader och full tillgång till arkitekturen vilket i sin tur ger dig som webbplatsägare en hög grad av flexibilitet, en stor kostnadseffektivitet och snabbare utvecklingstider.

Modulärt

WordPress är uppbyggt modulärt vilket innebär att du på ett enkelt sätt kan utveckla och koppla på funktioner relaterat till din webbplats.

Med över 50 000+ tillägg i WordPress egna databas finns det gott om redan utvecklad funktion att dra nytta av.

WordPress
WordPress

Integrationer

WordPress fungerar utmärkt att integrera mot andra system som exempelvis affärssystem, logistiklösningar, nyhetsbrevprogramvaror etc.

Med WordPress kraftfulla API kan du enkelt skicka, ta emot och hantera data baserat på din andra system som du använder dig av.

Community

Med miljontals utvecklare världen över låser du inte fast dig vid en leverantör utan du har en av världens största communities för utvecklare att vända dig till.

Samtidigt erhåller du ett system som många människor dagligen bidrar till att förbättra ur alla relevanta perspektiv som prestanda, säkerhet och funktionsmässigt.

WordPress