WooCommerce

WooCommerce webbyrå

WooCommerce är ett e-handelstillägg byggt ovanpå WordPress och är en komplett och flexibel e-handelsplattform som hanterar transaktioner av allting från reguljära produkter eller avancerade prenumerationslösningar.

Vi hjälper våra kunder att bygga skräddarsydda i WordPress och WooCommerce, läs mer om WooCommerce nedan eller kontakta oss så berättar vi mer.

WooCommerce

Open Source

WooCommerce är byggt ovanpå WordPress och är Open Source vilket innebär inga licenskostnader och full tillgång till källkoden.

Med WooCommerce får du en e-handelsplattform som är fullt anpassningsbar till din affär och bara din fantasi sätter gränser.

Full funktionalitet för hantera en stor e-handel

WooCommerce innehar out of the box det mesta du behöver för att effektivt kunna sälja produkter alla av olika slag. Med en stor tilläggsdatabas kan du enkelt administrera och hantera integrationer mot betalningsleverantörer och andra viktiga system.

Saknar du en funktion är chansen stor att någon redan har utvecklat just det och att det finns tillgängligt för nerladdning eller så är det bara att utveckla funktion själv.

WooCommerce
WooCommerce

Modulärt

WordPress är uppbyggt modulärt vilket innebär att du på ett enkelt sätt kan utveckla och koppla på funktioner relaterat till din webbplats.

Med över 50 000+ tillägg i WordPress egna databas finns det gott om redan utvecklad funktion att dra nytta av.

Integrationer

Som e-handlare är behovet av integrationer mot tredje part system oftast stort varesig det rör sig om ett affärssystem, logistiksystem, nyhetsbrevprogramvara m.m.

Med WooCommerce får du ett system som redan har färdigutvecklade integrationer mot de mest vanligt förekommande systemen samtidigt som möjligheten finns att skapa integrationer efter dina önskemål.

WooCommerce
WooCommerce

Community

Med miljontals utvecklare världen över låser du inte fast dig vid en leverantör utan du har en av världens största communities för utvecklare att vända dig till.

Samtidigt erhåller du ett system som många människor dagligen bidrar till att förbättra ur alla relevanta perspektiv som prestanda, säkerhet och funktionsmässigt.