E-handel

Ett axplock av uppdrag inom e-handel.

IM

Inspire Me

Inspire Me erbjuder onlinekurser inom träning, kost och personlig utveckling.

Vi har på uppdrag av Inspire Me skapat en skräddarsydd kursplattform som genom WordPress och WooCommerce möjliggör en enkel administration för såväl administratörer som kursdeltagare. Designen av webbplatsen skapad av Inspire Me anlitad designbyrå.

MD

My Dresscode

MyDresscode är en tjänst för dig som vill hyra något till speciella tillfällen eller helt enkelt vill unna dig lite lyx i vardagen.

Vi har hjälpt My Dresscode att ta fram en lösning i WordPress och WooCommerce där vi har skapat en bokningsfunktion från scratch för WooCommerce där administratörer enkelt kan publicera, hantera och flytta data. Systemet är integrerat i WooCommerce normala flöden och integrationer mot tredje part system med Swish som betalningsmetod för Bank ID signering.

HA

Hårmineralanalyser

Hårmineralanalyser.se drivs av Sektra Hälsa AB, som även äger och driver naturprodukter.se och Hornsgatans Hälsokost vid Mariatorget i Stockholm.

Vi har på uppdrag av Sektra Hälsa skapat en lösning i WordPress och WooCommerce där fokus för projektet låg på att skapa en lösning som håller en hög grad av prestanda och enkelhet vid administration.