B2C

Ett axplock av uppdrag inom B2C.

IM

Inspire Me

Inspire Me erbjuder onlinekurser inom träning, kost och personlig utveckling.

Vi har på uppdrag av Inspire Me skapat en skräddarsydd kursplattform som genom WordPress och WooCommerce möjliggör en enkel administration för såväl administratörer som kursdeltagare. Designen av webbplatsen skapad av Inspire Me anlitad designbyrå.

RZ

Rezon

Rezon är ett konsultföretag som arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling.

Vi har på uppdrag av Rezon skapat ett avancerat skräddarsytt affärssystem i WordPress med stöd för flera användarnivåer där hantering av såväl kursdeltagare, bokningar och utbildningar är möjligt och med integrationer mot tredje part system.

AT

Antinitus

Antinitus har som ambition att alla ska få uppleva tystnad genom att tackla problemet tinnitus.

Vi har hjälpt Antinitus att skapa en lösning i WordPress WooCommerce där stor vikt har lagts vid prestanda och säkerhet då tidigare lösning innan oss inte höll måttet. Webbplatsen använder sig av WPML för att flerspråksstöd och multivaluta och innehar integrationer mot flertalet tredje part system.

MD

My Dresscode

MyDresscode är en tjänst för dig som vill hyra något till speciella tillfällen eller helt enkelt vill unna dig lite lyx i vardagen.

Vi har hjälpt My Dresscode att ta fram en lösning i WordPress och WooCommerce där vi har skapat en bokningsfunktion från scratch för WooCommerce där administratörer enkelt kan publicera, hantera och flytta data. Systemet är integrerat i WooCommerce normala flöden och integrationer mot tredje part system med Swish som betalningsmetod för Bank ID signering.

HA

Hårmineralanalyser

Hårmineralanalyser.se drivs av Sektra Hälsa AB, som även äger och driver naturprodukter.se och Hornsgatans Hälsokost vid Mariatorget i Stockholm.

Vi har på uppdrag av Sektra Hälsa skapat en lösning i WordPress och WooCommerce där fokus för projektet låg på att skapa en lösning som håller en hög grad av prestanda och enkelhet vid administration.

VS

Villa Sandudden

Villa Sandudden erbjuder exklusiv konferens i Stockholms skärgård.

Vi har på uppdrag av Villa Sandudden skapat en lösning i WordPress där designen är framtagen av extern design byrå. Webbplatsen har funktion för att hantera bokningar och administratörer kan enkelt hantera informationen på webbplatsen.

VL

Vita Liberata

Vita Liberata erbjuder en omfattande serie produkter för hemmavård, inklusive mousser och geler, både färgade och ofärgade, så att det finns en produkt som passar alla.

Vi har hjälpt Vita Liberata att fram en lösning i WordPress och WooCommerce där kunder enkelt kan få en överblick av produktserien och navigera sig vidare till återförsäljare som säljer produkter.