Case

Vi har haft turen att samarbeta med några av Sveriges främsta företag inom sina respektive områden. Nedan är ett axplock av några av dessa uppdrag, du kan klicka dig in på respektive case för mer information.

IM

Inspire Me

Inspire Me erbjuder onlinekurser inom träning, kost och personlig utveckling.

Vi har på uppdrag av Inspire Me skapat en skräddarsydd kursplattform som genom WordPress och WooCommerce möjliggör en enkel administration för såväl administratörer som kursdeltagare. Designen av webbplatsen skapad av Inspire Me anlitad designbyrå.

RZ

Rezon

Rezon är ett konsultföretag som arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling.

Vi har på uppdrag av Rezon skapat ett avancerat skräddarsytt affärssystem i WordPress med stöd för flera användarnivåer där hantering av såväl kursdeltagare, bokningar och utbildningar är möjligt och med integrationer mot tredje part system.

AT

Antinitus

Antinitus har som ambition att alla ska få uppleva tystnad genom att tackla problemet tinnitus.

Vi har hjälpt Antinitus att skapa en lösning i WordPress WooCommerce där stor vikt har lagts vid prestanda och säkerhet då tidigare lösning innan oss inte höll måttet. Webbplatsen använder sig av WPML för att flerspråksstöd och multivaluta och innehar integrationer mot flertalet tredje part system.

MD

My Dresscode

MyDresscode är en tjänst för dig som vill hyra något till speciella tillfällen eller helt enkelt vill unna dig lite lyx i vardagen.

Vi har hjälpt My Dresscode att ta fram en lösning i WordPress och WooCommerce där vi har skapat en bokningsfunktion från scratch för WooCommerce där administratörer enkelt kan publicera, hantera och flytta data. Systemet är integrerat i WooCommerce normala flöden och integrationer mot tredje part system med Swish som betalningsmetod för Bank ID signering.

DC

Dale Carnegie

Dale Carnegie har erbjudit kurser i ledarskap och kommunikation sedan 1912.

Vi har hjälpt Dale Carnegie Sverige att fram en informationswebbplats som agerar som nyhetskanal för Dale Carnegie. Sidan innehåller en skräddarsydd sidbyggare genom ACF Flexibla fält som möjliggör en enkel administration av innehållet utan några som helst kunskaper inom HTML och CSS.

NF

NOW Foods

NOW Foods är ett av världens största företag inom hälsokost och kosttillskott.

Vi har tagit fram en lösning i WordPress och WooCommerce för NOW Foods där administratörer via en excel import kan importera produktdata som automatiskt sätter olika värden baserat på önskade nivåer. Webbplatsen har stöd för flera användarnivåer och erbjuder en smidig köpupplevelse för inloggade återförsäljare.

SB

Stens Bergborrning

Stens Bergborrning utför professionella, bergsäkra bergarbeten för både företag och privatpersoner över hela landet.

Vi har hjälpt Stens Bergborrning att ta fram en webbplats som är enkel att uppdatera ut på fält som framför datorn. Webbplatsen har stöd för flera olika posttyper som alla hänger ihop och skapar en väldigt tydlig navigation på webbplatsen utan att Stens Bergborrning manuellt själva behöver ange något.

HA

Hårmineralanalyser

Hårmineralanalyser.se drivs av Sektra Hälsa AB, som även äger och driver naturprodukter.se och Hornsgatans Hälsokost vid Mariatorget i Stockholm.

Vi har på uppdrag av Sektra Hälsa skapat en lösning i WordPress och WooCommerce där fokus för projektet låg på att skapa en lösning som håller en hög grad av prestanda och enkelhet vid administration.

VS

Villa Sandudden

Villa Sandudden erbjuder exklusiv konferens i Stockholms skärgård.

Vi har på uppdrag av Villa Sandudden skapat en lösning i WordPress där designen är framtagen av extern design byrå. Webbplatsen har funktion för att hantera bokningar och administratörer kan enkelt hantera informationen på webbplatsen.

VR

VPR

VPR är en fullservice bolagsrättsbyrå med specialistkompetens och erbjudande inom bildande, ändring och avveckling av aktiebolag.

Vi har hjälpt VPR att ta fram en lösning i WordPress där vi förbättrat den tidigare designen med mål att förbättra webbplatsens konvertering genom tydliga navigationsvägar till VPRs ordersystem.

ES

Ekonomiservice

Ekonomiservice i Hudiksvall är en fullservice redovisningsbyrå som hjälper företag med tjänster som löpande bokföring, redovisning, bokslut och mycket mer därtill.

Vi har på uppdrag av vår samarbetspartner och tillika redovisningsbyrå tagit fram en enkel presentation av företaget i WordPress.

VL

Vita Liberata

Vita Liberata erbjuder en omfattande serie produkter för hemmavård, inklusive mousser och geler, både färgade och ofärgade, så att det finns en produkt som passar alla.

Vi har hjälpt Vita Liberata att fram en lösning i WordPress och WooCommerce där kunder enkelt kan få en överblick av produktserien och navigera sig vidare till återförsäljare som säljer produkter.